Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, sarı-lacivertli kulübü önümüzdeki 3 yıl boyunca yönetecek yeni başkan belli olacak. Mevcut başkan Ali Koç ile daha önce 20 yıl boyunca başkanlık yapmış olan Aziz Yıldırım arasında geçecek olan bu seçim maratonu, bugün saat 10.00'da başladı.

Genel Kurul Başkanı Vefa Küçük, yaka kartı alma stantlarının saat 16.55'te kapatılacağını duyurdu. Oy verme işlemleri ise saat 17.00 itibariyle sona erecek. Bu süreçte, 46 bin 410 kongre üyesinin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Adaylar arasındaki mevcut başkan Ali Koç'a oy vermek isteyen üyeler sarı pusulayı kullanacak. Eski başkan aday Aziz Yıldırım'a oy vermek isteyen üyeler ise beyaz pusulayı kullanacak.

Paris 2024 Olimpiyatları’nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Olimpiyatlar Hangi Kanalda? Paris 2024 Olimpiyatları’nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Olimpiyatlar Hangi Kanalda?

Dün yapılan oylama sonucunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulunun mali ve idari yönden ibra edildiği açıklanmıştı. Bu gelişmeyle birlikte Ali Koç, üyelerden yeniden güven oyu almış oldu.

 

Kaynak: Haber Merkezi