UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Benfica’ya 1-0 mağlup olarak elenen Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho ile yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertli kulüp, yaşanan ayrılığın ardından yeni teknik direktörünü resmen açıkladı.
Fenerbahçe, Almanya ve İtalya’da birçok takımda görev yapan Domenico Tedesco ile anlaşmaya vardığını duyurdu. İki yıllık sözleşme imzalanacak olan İtalyan teknik adamın ekibinde sürpriz bir isim de yer alacak.
Gökhan Gönül yardımcı antrenör oldu
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, uzun yıllar Fenerbahçe formasını giyen ve kaptanlık yapan Gökhan Gönül’ün Tedesco’nun yardımcısı olacağı belirtildi.
Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Yeni Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco olmuştur. 2 yıllık sözleşme imzalanacak teknik adamın yardımcılığını eski kaptanlarımızdan Gökhan Gönül yapacaktır. İmza törenine ilişkin detaylar daha sonra paylaşılacaktır” denildi.