Eşi ‘kalp affetmez’ dedi… Soluğu kalp doktorunda aldı Eşi ‘kalp affetmez’ dedi… Soluğu kalp doktorunda aldı

Ece Taşer Kimdir? Ece Taşer, Instagram'da 187 bin takipçiye sahip. 29 yaşındaki genç bir fenomendir. Instagram, TikTok ve YouTube platformlarında adından sıkça söz ettiren Ece Taşer, son günlerde eşi Ali ile çektikleri videolarla gündemi sallıyor. Peki, Ece Taşer kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? İşte ayrıntılar...

Ece Taşer Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Ece Taşer, "ecemtaser" kullanıcı adıyla Instagram'da 187 bin takipçiye sahip bir sosyal medya fenomenidir. 29 yaşındaki genç fenomen, yaptığı iç mimarlık çalışmalarıyla ve renkli kişiliğiyle dikkat çekiyor. Ece Taşer, eşi Ali ile birlikte Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşme kararı almış ve bu kararla birlikte hayatında yeni bir döneme adım atmıştır.

Ece Taşer'in Eşi Kim?

Ece Taşer'in eşi Ali Taşer'dir., Polislik mesleğini bırakarak eşiyle birlikte Muğla Köyceğiz'e yerleşmiştir. Daha önce Tunceli Çemişgezek'te görev yapan Ali, eşiyle birlikte sürdürdükleri hayatı sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşıyor.

Sosyal Medya Hesabı Kapatıldı Mı?

Ece Taşer, eşiyle yaptığı videolara gelen tepkiler sonrasında sosyal medya hesabını kapatma kararı almıştır. Ancak bu kararına yönelik gelen tepkilere karşı, "Sorun sizin zihniyetinizde" yanıtını vererek duruşunu net bir şekilde sergilemiştir.

Kaynak: Özkan Çelik