Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Türkiye’yi yasa boğan şehit haberlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan güvenlik toplantısı yapma kararı aldı.

Fidan ve Yerlikaya da masada

Erdoğan başkanlığındaki güvenlik  toplantısı, Dolmabahçe’de başladı. Toplantıya Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın katıldı.

dolmabahce-de-cumhurbaskani-erdogan-in-16734496_77

Toplantıda, bölgedeki son durum, şu an yürütülen operasyonlar ve bundan sonra atılacak adımlar ele alınacak. İlgili bakanlar Cumhurbaşkanı'na brifing verecek

Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Meral Akşener ile telefonda görüştü  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefonda görüştü.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefonda görüştü. Görüşmede, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki terör saldırısı ve devam eden terörle mücadele harekatlarına ilişkin gelişmeler ele alındı.

İkinci el otomobilde neler oluyor? İkinci el otomobilde neler oluyor?

Editör: Nuray Bozkurt