Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bora Çaylan, 8 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da Muradiye Spor Salonu’nda oynayacakları Bakken Bears maçına tüm Manisalıları davet etti. Kulüp Başkanı Bora Çaylan, taraftarlarının desteğiyle Avrupa’da bir zafere daha imza atacaklarını vurguladı.

FIBA Europe Cup’ta ülkemizi başarıyla temsil eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol takımı, 8 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da grubundaki 4’üncü maçına çıkacak. Deplasman haftasının ardından evine dönen Tarzan, Danimarka temsilcisi Bakken Bears’ı Muradiye Spor Salonu’nda konuk edecek. Bu sezon evinde hiç maç kaybetmeyen yeşil-beyazlı takım, Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde yeni bir zafer için daha parkeye çıkacak.

Manisa FK’da hedef 3 puan… Boluspor’u konuk edecek Manisa FK’da hedef 3 puan… Boluspor’u konuk edecek

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Son iki maçımızı deplasmanda oynadık. Taraftarımızla yeniden buluşacağımız için çok heyecanlıyız. Bu sezon evimizde hiç kaybetmedik ve bu serimizin bozulmasına da hiç niyetimiz yok. Sezon uzun ve biz iki kulvarda birden mücadele ediyoruz. John Roberson, Daron Fatts Russell ve Sinan Sağlam sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak ama biz kaliteli ve dirençli bir takımız. Her türlü olumsuzluğun üzerinden gelebilecek bir oyuncu grubu ve teknik ekibe sahibiz” dedi.

Kulüp Başkanı Bora Çaylan açıklamalarının devamında, taraftarlarının desteğiyle Avrupa’da bir zafere daha imza atacaklarını vurguladı. Çaylan, “İç saha maçlarımızda taraftarlarımızın da desteğiyle oluşan ambiyans bize büyük güç veriyor. Bakken maçında da taraftarlarımızı aramızda görmek istiyoruz. 8 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da salonumuzu tıklım tıklım dolduralım. Hep birlikte bir zaferi daha omuz omuza yaşayalım” dedi. Mahmut ASLAN

Editör: Zerrin Ağar