Bahar dizisinde Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam gibi isimlerle birlikte başrolde yer alan Demet Evgar'ın hayatı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Manisa oyuncu Demet Evgar hakkında araştırma yapanlar, ünlü oyuncunun kardeşinin kim olduğunu öğrenince oldukça şaşırdı. Meğer Demet Evgar’ın kardeşi de meslektaşı çıktı.

Demet Evgar’ın kardeşini görenler gözlerine inanamadı

Demet Evgar'ın yaşamıyla ilgili dikkat çekici bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Manisalı oyuncunun Yiğit Evgar adında bir erkek kardeşi bulunuyor.

Eğitimini sinema televizyon bölümünde alan ve daha sonra bu alanda kariyer yapmaya başlayan Yiğit Evgar, ablası Demet Evgar ile birlikte birçok projede yer aldı.

Yiğit Evgar, Demet Evgarla beraber “Gençlik Başımda Duman” dizisinde oynadı. "Kavak Yelleri" dizisinde Umut karakterini canlandırdı. Ayrıca kendisinin yönetmenliğini üstlendiği "Balık Kraker" adlı filmde ise ablası Demet Evgar, başrolde yer aldı.

Şehzadeler Şehri Manisa'daki Müzeler ve Ören Yerleri: Giriş Ücretleri ve Ziyaret Saatleri! Şehzadeler Şehri Manisa'daki Müzeler ve Ören Yerleri: Giriş Ücretleri ve Ziyaret Saatleri!

Kaynak: Haber Merkezi