Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eski sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürülen 1 çocuk annesi genç kadın gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Annesi de babası tarafından yıllar önce öldürülen 24 yaşındaki Melike A.’nın cenazesinde kardeşlerinin gözyaşları sel oldu.  

Cuma akşam mesai bitiminde eski erkek arkadaşı Zübeyir Y. tarafından öldürülen Saruhanlı Devlet Hastanesinde sekreter olarak çalışan 24 yaşındaki 1 çocuk annesi Melike A. Saruhanlı'da öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Amcası Ali A.'nın evinin önünde helallik alınmasının ardından Saruhanlı Çarşı Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Saruhanlı Yeni Mezarlığında toprağa verilen Melike A.'nın kardeşleri güçlükle ayakta durabildi. 4'ü kız 6 kardeşin en küçüğü olan Melike A.'nın kardeşleri cenaze boyunca gözyaşlarına hakim olamazken aile yakınları da güçlükle ayakta durabildi.  

Çalıştığı işletmede başından vurulmuş halde bulundu! Sosyal medya paylaşımları dikkat çekti… Çalıştığı işletmede başından vurulmuş halde bulundu! Sosyal medya paylaşımları dikkat çekti…

Manisa'da kanlı tartışma... Önce kız arkadaşını sonra kendini vurdu! Manisa'da kanlı tartışma... Önce kız arkadaşını sonra kendini vurdu!

Öte yandan, Melike A.'nın öldürdükten sonra intihar eden Zübeyir Y.'nın Manisa merkezde oturduğu ve cenazenin Manisa'dan kaldırıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Cengiz Topel Mahallesi'nde Saruhanlı Devlet Hastanesinde sekreter olarak çalışan Melike A. (24) adlı kadın, Saruhanlı Adliyesinde mübaşir olarak çalışan eski erkek arkadaşı Zübeyir Y. (28) ile konuşmak için buluştu. Genç kadın, Zübeyir Y. tarafından tabancayla başından vuruldu. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Melike A., kaldırıldığı Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Emniyet güçleri olaydan yarım saat sonra Zübeyir Y.'nin aracını Saruhanlı Yılmaz Mahallesi çöplük mevkiinde boş bir arazide park halinde buldu. Aracı kontrol eden ekipler aynı silahla kalbinden kendini vurarak hayatına son verdiğini tespit etti. Melike A.'nın Saruhanlı Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak çalıştığı ve annesinin de babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Manisa'daki cinayette flaş detay... Kaderin böylesi! Manisa'daki cinayette flaş detay... Kaderin böylesi!

Öte yandan, Melike A.'nın babasının, annesi Fatma A.'nın da aralarında olduğu ikisi resmi nikahlı olmak üzere 3 eşini de öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi. 

AW124268_09AW124268_01

Kaynak: İHA