İlçede sağlık memuru olarak görev yapan Melike A. (24), zabıt katibi olan eski erkek arkadaşı Zübeyir Y. ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Zübeyir Y, yanındaki tabanca ile Melike A'ya iş yerinin yakınlarında ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Melike A. ambulansla sevk edildiği Merkezefendi Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Kaçan Zübeyir Y. ise polislerce Yılmaz Mahallesi yakınlarındaki bir üzüm bağında olayda kullandığı tabancayla intihar etmiş halde bulundu.
Zanlının cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Melike A’nın Saruhanlı’da 38 yılda hayatına giren 3 kadını da öldüren ve 2022’de Mutlu Menekşe’yi öldürdüğü için geçen ay ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan Necati A'nın kızı olduğu öğrenildi.
Manisa'da kanlı tartışma... Önce kız arkadaşını sonra kendini vurdu!
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde ayrıldığı kız arkadaşını tabancayla öldüren kişi yaşamına son verdi.
Kaynak: AA
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’de kaçak yapıların yıkımına başlandı

Mahsulün tamamını kurtaran Manisalı çiftçi işin sırrını açıkladı!

Karar verildi… Manisa’da bir devir kapanıyor… 1 Mayıs’tan itibaren kabul etmeyecekler!

Yeniden Manisalı çiftçilerin gözdesi oldu! Dikim başladı...

Festival başladı! 3 gün sürecek... İzmir’in ilçesi Manisalılarla dolup taştı

Belediyede alım var! Birimler belli oldu