Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Manisa İl Başkanlığı'nda yaşanan değişiklik sonrasında İlksen Özalper, yeni görevine resmi olarak atandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ferdi Zeyrek'in istifasının ardından boşalan CHP Manisa İl Başkanlığı koltuğuna yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılan seçimde İlksen Özalper getirildi.

YSK seçimin kesin sonuçlarını açıkladı… Manisa detayı dikkat çekti! YSK seçimin kesin sonuçlarını açıkladı… Manisa detayı dikkat çekti!

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper Oldu

Ferdi Zeyrek'in Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olması ve bu doğrultuda istifa etmesinin ardından CHP Manisa İl Başkanlığı'nda yeni bir dönem başladı. Parti içindeki yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen seçimde İlksen Özalper, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı oldu.

İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise, “Haftalık olağan toplantımızda İl Başkan Yardımcımız İlksen Özalper Yönetim Kurulu Üyelerimizin oy birliği ile CHP Manisa İl Başkanlığı görevine getirilmiştir. Kendilerine yeni görevinde başarılar dileriz.” denildi.

İlksen Özalper'in liderliğindeki CHP Manisa İl Başkanlığı, önümüzdeki süreçte yapılacak yerel seçimlere odaklanacak.

Kaynak: Almıla Nur Berilğen