Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında alt ve üstyapısıyla modern bir görünüm kazanan İshakçelebi Mahallesinde “En büyük başkan bizim başkan” sloganları eşliğinde çiçeklerle karşılandı. Mahalle Muhtarı Gürhan Karaca ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün’e MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Şehnaz Güvendik Arık, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz ve Mahalle Muhtarları eşlik etti. Mahalle Muhtarı Gürhan Karaca’nın çiçek takdimi sonrasında esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 18 milyon 145 bin TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında İshakçelebi mahallesine 16 kilometre içme suyu hattı, 15.5 kilometre kanalizasyon hattı ve 68 bin 500 metrekare kilitparke, 100 ve 300 metreküplük içme suyu depoları ve arıtma tesisi imalatları tamamlandı. Ayrıca 6.4 kilometre dere temizliği yapılarak 4.700 ton rüsubat (çöp) temizliği, 12 metre yol geçişleri için koruge boru döşeme çalışmaları ve sondaj elektrik panosunun yenileme işleri tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından da İshakçelebi mahallesine 5 Milyon 347 Bin TL yatırım bedeli ile 11.5 kilometrelik asfaltlama çalışması, 2 bin 688 metrekare mezarlık yoluna kilitparke taşı döşeme çalışması ve 842 metre kare bordür çalışması ile marzarlık çit düzenlemesi yapımı gerçekleştirildi. Ayrıca üreticilere ana arı dağıtımı desteğinde de bulundu.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Gürhan Karaca, “Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere mahallemizde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Cengiz Başkanımız sayesinde mahallemiz modern bir görünüm kazandı. Yapılan hizmetler nedeniyle Başkanımızı mahallemizde ağırlamak istiyorduk. Bugüne kısmetmiş. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

“TAKDİRE ŞAYAN HİZMETLER”

Saruhanlı ilçesine bağlı İshakçelebi Mahallesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün takdire şayan hizmetler yaptığını ifade eden MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Her kesiminde gördüğü gibi yapılan yatırımlar ortada. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ise, “Cengiz Başkan Manisa’ya önemli hizmetler yapıyor. İshakçelebi’ye de önemli yatırımlar yapıldı. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“İSHAKÇELEBİ’NİN SORUNLARINA KÖKTEN ÇÖZÜM”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı programı kapsamında ziyaret ettiği İshakçelebi Mahallesi’nde yaptığı açıklamada, “Mahallemizin sorunlarına Büyükşehir ve MASKİ olarak kökten çözüm ürettik. 17 ilçede olduğu gibi İshakçelebi mahallemizde de hizmetlere devam ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Allah güç kuvvet verdiği sürece çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Altyapıdan üstyapıya, içme suyundan, ilaçlamaya, ulaşıma ve mezarlık hizmetlerine kadar birçok alanda hizmet veriyoruz. Bu işleri yaparken de hakkaniyetli ve adaletli olmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda İshakçelebi mahallemize de yaptığımız hizmetler vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt