MSB acı haberi duyurdu… Yıldırım isabet eden asker şehit oldu MSB acı haberi duyurdu… Yıldırım isabet eden asker şehit oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, üst düzey yöneticilerinin ismini kullanarak, çeşitli kurum, kuruluşlardan ve vatandaşlardan maddi yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı uyardı.

Yapılan açıklamada, “Dolandırıcılar, Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün üst düzey yöneticilerinin isimlerini kullanarak çeşitli kurum, kuruluş ve şahıslardan maddi yardım talebinde bulunulmaktadır. Hiçbir üst düzey yöneticimizin böyle bir talebi olamaz ve olmamıştır. Yaşanan durum karşısında kurum, kuruluş ve şahıslara bu tür isteklerde bulunan kişiler hakkında yasal hakkımızı kullanıp suç duyurusunda bulunacağımızı bildirir; vatandaşlarımızdan da Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticilerinin isimlerini kullanarak kendilerine gelecek bu tür talepleri dikkate almamalarını, itibar etmemelerini ve söz konusu şahıslarla ilgili olarak resmi mercilere suç duyurusunda bulunmalarını önemle rica ederiz” denildi.

Editör: Zerrin Ağar