Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret etti.  Başkan Ergün, alt ve üstyapısı tamamen yenilenen Bostancı mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle muhtarı Mehmet Tarlacı ve çocuklar tarafından çiçek takdimi ile karşılanan Başkan Cengiz Ergün’e, Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, MHP İlçe Başkanı Ali Doğan, Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Yunus Timur, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakkı Seven, KAÇEP İlçe Başkanı Nebahat Güner, Muhtarlar Dernek Başkanı Erdem Ekin ile meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Ergün, mahallede kendisine büyük ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etme fırsatı buldu. Çocuklara kırtasiye seti ve top hediye etti.

BÜYÜKŞEHİR VE MASKİ İLE BOSTANCI DAHA YAŞANILABİLİR BİR MAHALLE OLDU

MASKİ tarafından 154 mahalle projesi kapsamında Bostancı mahallesine 5 buçuk kilometrelik kanalizasyon, 6 bin 800 metrelik içme suyu hattı döşendi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından toplamda 36 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı döşeme çalışması yapıldı. 1 adet içme suyu sondajı açılırken, içme suyu depo bakım ve onarımları gerçekleştirildi. 6 kilometrelik dere temizliği yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallede 2 kilometrelik asfaltlama çalışması yaparken, 6 adet solar aydınlatma çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi üreticilere gübre, zeytin ve damızlık koç desteğinde de bulundu.

“HİZMETLERİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Mahalle Muhtarı Mehmet Tarlacı, Bostancı mahallesinde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı yatırımları asla unutmayacaklarını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün hizmetleri saymakla bitmez, mahallemize yapılan her çalışma için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“MANİSAMIZI ANKARA’DA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Ben Ankara’ya siyaset yapmaya gitmiyorum, Manisamıza, 17 ilçemize hizmet getirebilmek için gitmek istiyorum. Şehrimizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edip, hizmet ve yatırımların gelmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım. Tarımın içinden gelen biri olarak bu konuda sizlerin desteğinizi ve hayır dualarınızı bekliyorum” dedi. 

“TEK AMACIMIZ VAR MANİSA’YA HİZMET ETMEK”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün burada bizleri büyük bir coşkuyla karşılayan mahalle halkımız ve çocuklarımıza gönülden teşekkür ediyorum. 265 mahallemizin altyapı ve üstyapısını yeniledik. İl genelinde su depolarını yenileyerek, yeni sondajlar açarak, dereleri temizleyerek hizmet etmeye çalıştık. Bostancı’da da alt ve üstyapı çalışmaları yaparak, burayı modern bir mahalle haline getirdik. Güle güle kullanın, bizim tek gayemiz, sevdiklerinizle daha huzurlu bir yaşam sürmenizdir. Manisa’mızın 17 ilçesi 1088 mahallesine en güzel hizmetleri sunabilmek gayreti içinde durmadan çalışıyoruz” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKINA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Başkan Ergün konuşmasının devamında, “Ülkemize kazandırılan demokrasi ve kalkınma devrimlerinin öncüsü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,  Cumhur İttifakımıza,  partimize ve milletvekillerimize desteklerinizi bekliyoruz. Onlar bizlerin sesi olacak. Ankara ve Manisa arasında köprü oluşturacaklar. Biz onlara ne zaman ulaşsak, proje ve yatırımlarımızın daha hızlı ilerlemesi adına bizler için mücadele edecekler” dedi. Özkan ÇELİK

Editör: Onur Yılmaz