Hem 9 günlük bayram tatilinin tadını çıkarmak, kafa dinlemek ve çocuğunuzla unutulmaz bir tatil geçirmek istiyorsanız, çocuklu ailelere uygun olan rotaları derledik. İşte, çocuklu ailelerin bayram tatilinde tercih edebileceği en güzel 5 tatil rotası...

Denizli/Pamukkale

Pamukkale'nin eşsiz beyaz travertenleri, ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Bu doğal güzellik, çocukların da ilgisini çekiyor ve deniz tatili dışında farklı bir seçenek arayan aileler için mükemmel bir yer sunuyor. Eğer 9 günlük bayram tatilini başka bir şehirde geçirmek istiyorsanız, rotanızı Denizli'ye çevirmeyi düşünebilirsiniz.

Muğla/Datça

Datça, Muğla'nın gözde tatil bölgelerinden biri olarak her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turiste ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle, Datça'da her zevke ve bütçeye uygun konaklama seçenekleri bulmak oldukça kolay. Ayrıca, denizi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bu yer, çocuklu aileler için de uygun konaklama imkanları sunuyor.

Avşa Adası

Avşa Adası, Marmara Denizi'ndeki adalar arasında bulunan ve Marmara Adaları olarak da bilinen bir yerdir. Adanın eşsiz güzelliğine sahip koylarında denizin keyfini çıkarabilir ve çocuklarınızla birlikte büyük bir lunaparkta eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu popüler konum, huzurlu ve bütçenize uygun bir tatil yapmak isteyen aileler için ideal bir seçenektir.

Muğla/Marmaris

Muhteşem koyları ve yeşil doğasıyla büyüleyen Marmaris, her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Marmaris'in merkezine yakın olmak isteyenler için uzun sahilinde sıralanan otellerle ünlü İçmeler'i tercih edebilirsiniz. Eğer doğanın içinde bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, Söğüt, Hisarönü ve Selimiye gibi merkeze biraz daha uzak olan bölgeler de popüler seçenekler arasında yer alıyor.

Aydın/Didim

Didim, Türkiye'nin en popüler tatil bölgelerinden biri olup, sahilleri, doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle dolu bir gezi imkanı sunmaktadır. Didim'in ünlü plajlarında denizin tadını çıkarırken, antik kentlerini keşfederek ailenizle unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz.

Ege Denizi'nin berrak suları, Didim'in meşhur plajları olan Altınkum Plajı, Akbük Plajı, Akvaryum Plajı gibi yerlerde sizi beklemektedir. Ancak Didim tatilinin sundukları sadece bunlarla sınırlı değildir. İlçeye adını veren Didyma Antik Kenti, MÖ 8000 yılına kadar uzanan tarihiyle dikkat çekmektedir ve bölgede gezilecek yerlerin başında gelmektedir. Bu antik kenti ziyaret ettikten sonra çevresindeki küçük butik mağazaları keşfedebilir ve harika kafelerde dinlenme molası verebilirsiniz.

Kaynak: Manisa Kulis Haber