Olay, Hendek ilçesi Akova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aile içinde henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen silahlı kavgada ilk belirlemelere göre baba Vahdettin, anne Melek ile Mevlüt Ç. hayatını kaybetti, Selçuk Ç. ise yaralandı.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bayram öncesi aile içinde yaşanan kavgada acı detaylar ortaya çıktı. Mal varlığı sebebiyle başladığı öne sürülen aile katliamında; büyük oğul, üvey annesini ve öz babasını evde silahla, kardeşi ise ağabeyini sokak ortasında kesici aletle öldürdü. 3 kişinin hayatını kaybettiği aileden ise geriye fotoğrafları kaldı. 

Olay, Hendek ilçesi Akova Mahallesi’nde bulunan Hantek Konutları’nda meydana geldi. İddiaya göre, aile içinde mal varlığı sebebiyle kavga çıktı. Konutların ikinci katında bulunan ev içerisinde çıkan kavgada Mevlüt Ç., yanında bulunan silah ile üvey annesi Melek Ç.’yi ve öz babası Vahdettin Ç.’yi öldürdü.

Türkiye'nin genç nüfusu Avrupa ülkelerinden fazla Türkiye'nin genç nüfusu Avrupa ülkelerinden fazla

Durumu haber alarak olay yerine gelen Selçuk Ç. ise sokak ortasında karşılaştığı ağabeyi Mevlüt Ç. ile kavga etmeye başladı. Kavga esnasında Selçuk Ç., Mevlüt Ç.’yi kesici aletle öldürdü. Bu esnada Mevlüt Ç.’nin silahından çıkan kurşun, Selçuk Ç.’yi omzundan yaraladı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk müdahale sonrasında Selçuk Ç., hastaneye kaldırıldı. 

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ailenin cansız bedenleri hastane morguna sevk edildi. Durumu haber alarak bölgeye gelen ailenin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Öte yandan, hayatını kaybedenlerden geriye ise fotoğrafları kaldı.

Kaynak: İHA