Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Şehnaz Güvendik Arık, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz ve Mahalle Muhtarları eşlik etti. Mahalle muhtarı İbrahim Durbay’ın çiçek takdimi sonrasında esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MUHTAR VE MAHALLELİDEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hizmetlerin ne denli önemli olduğunu belirterek teşekkür dileklerinde bulundu. Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetlerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

KOLDERE’YE 14 MİLYONLUK DEV YATIRIM

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 14 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında mahallede 29 kilometre içme suyu hattı, 31 kilometre kanalizasyon hattı, 65 bin metrekare kilitparke, 400 ve 100 metreküplük içme suyu depolarının imalatları tamamlandı. Ayrıca altyapı yapılana kadar MASKİ ekiplerince 2 kilometre içme suyu terfi hattı ve mahalle mezarlığına 450 metre içme suyu hattı yapım işi, 10.6 km dere temizliği yapılarak 17.000 ton rüsubat (çöp) temizliği, 36 metre yol geçişleri için koruge boru döşeme çalışmaları ve 3 adet sondaj motopomp değişim çalışmaları tamamlandı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YOLLARA MODERN DOKUNUŞ

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Koldere mahallesinde 6 Milyon 138 Bin TL yatırım bedelli, 22.9 kilometrelik asfaltlama çalışması ile mezarlık duvarlarının yapımı gerçekleştirildi. Ayrıca vahşi depolama sahası projesi ve üreticilere gübre ve damızlık koç desteğinde de bulunuldu.

“YAPILAN YATIRIMLARI GÖRDÜK, ÇOK GÜZEL OLMUŞ”

Saruhanlı ilçesi ziyaretleri kapsamında Koldere Mahallesinde mahalleli ile bir araya gelen MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Koldere’ye yaptığı yatırımları gördük. Mahallemiz çok güzel olmuş. Yapılan yatırımların vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ise, Koldere’ye yapılan yatırımların hayırlı olmasını dileyerek, önümüzdeki seçimleri değerlendirdi.

“HİZMETLER KOLDEREYE, HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Koldere Mahallesine yapılan hizmetlerin vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerine bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “17 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi ve güzel hizmetleri ulaştırmak adına gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğimizi, çocuklarımızı ve doğamızı korumak adına yatırımlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Koldere mahallemize de yapılan yatırımların vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Ziyaret ettiği mahallelerde çocuklarla da tek tek ilgilenen Başkan Ergün çocukları da unutmayarak kırtasiye seti ve top hediye ederek onları mutlu etti.

Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt