Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Akhisar’a giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede esnafları ziyaret etti, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Rumeli Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Ergün’ü cadde sakinleri bandolarla karşıladı. Başkan Cengiz Ergün, sıcak asfalt çalışması tamamlanarak Akhisarlı vatandaşların hizmetine sunulan Rumeli Caddesi’nde incelemelerde bulundu, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

Başkan Ergün daha sonra Milletvekili Adayı Ali Uçak ile birlikte Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Ergün ve Ali Uçak, Dernek Başkanı Tunay Gül ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Ziyarette Manisa Milletvekili Adayı Öztürk Demir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay ile MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti İlçe Başkanvekili Mücahit Şahin, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Adem Duran, meclis üyeleri eşlik etti.

DERNEK BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ziyaretinden dolayı memnuniyetini ileten Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül, “Rumeli Caddesi ilçe belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen sıcak asfaltını siz yaptınız. Çok güzel bir cadde oldu. Yapılan çalışmalar için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Başkan Cengiz Ergün, dernek ziyareti sonrasında Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ile birlikte cadde üzerinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Başkan Ergün’ü memnuniyetle karşılayan esnaflar yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek, Başkan Ergün’e çiçek takdim etti.

Editör: Nuray Bozkurt