Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakının MHP’li Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ve Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan’ı makamında ağırladı.

CHP’li başkanlar İzmir’de buluştu CHP’li başkanlar İzmir’de buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle adaylıkları açıklanan Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ve Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan’ı makamında konuk etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Halil Konuş, Turgutlu Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Yılmaz da yer aldı.

‘El Birliğiyle Çalışacağız’

Cumhur İttifakının MHP’li Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ve Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan’a adaylıklarının hayırlı olmasını dileyen Başkan Ergün, “Bu işler heyecan olmadan olmuyor, sandık açılıncaya kadar o heyecan hep var. İnşallah sonucu da hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim utandırmasın mahcup etmesin. Tabi bizlerde bütün teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, asenalarımızla, ocaklarımızla, ilçe ve il yöneticilerimiz ile vatandaşa dokunmak zorundayız. Vatandaşla, temas kurmadan başarı olmuyor. Başarıyı da insan biraz da kendi çaba ve gayretiyle yaratıyor. O açıdan daha fazla çalışmak lazım. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi