Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Hizmet binasına ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, MASMEK kursiyerleri tarafından kara kalem yöntemiyle yapılan portresi hediye edildi. Başkan Ergün’e Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Çağatay Yayla, KAÇEP İlçe Başkanı Yeşim Karakaya, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları eşlik etti.

Başkan Cengiz Ergün, daha sonra ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili esnaf ve vatandaşlara bilgiler aktaran Başkan Cengiz Ergün’e ilgi büyüktü. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Ergün, hayırlı işler dileklerini iletirken, Alaşehirli vatandaşlarla da birebir görüşme imkanı buldu. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayan Başkan Cengiz Ergün, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

PRESTİJ CADDELERİ VATANDAŞLARA ANLATTI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, esnaf ve vatandaşlara prestij cadde müjdesi de verdi. İsmetpaşa ve Sümer Oral caddelerinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler aktaran Başkan Cengiz Ergün, proje kapsamında bin 340 metre içme suyu, bin 474 metre kanalizasyon ve 1 kilometre de yağmur suyu hattı döşeneceğini söyledi. Başkan Ergün, akabinde yürütülecek üstyapı ve aydınlatma çalışmasıyla İsmetpaşa ve Sümer Oral caddelerinin yepyeni ve modern bir görünüm kazanacağını belirtti.

PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından ilçe merkezinde kurulan Salı Pazarı’nı da ziyaret etti. Pazarcılara hayırlı işler temennisini ileten Başkan Cengiz Ergün, pazarda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Ergün’e pazar esnafına gerçekleştirdiği ziyarette Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Marhan ve Terziler Odası Başkanı Mustafa Koç da eşlik etti.

Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt