Yunusemre’de hizmetlerin sahada takip edilmesi ve vatandaşın sesinin doğrudan duyulması amacıyla yapılan mahalle ziyaretleri devam ediyor. Belediye Başkanı Semih Balaban, ekibiyle birlikte Kaynak Mahallesi’ni ziyaret ederek bölgedeki çalışmaları inceledi. Park düzenlemelerinden günlük yaşama etki eden sorunlara kadar pek çok konuda bilgi alan Başkan Balaban, vatandaşlara “Sizler için buradayız, ilçemizi birlikte daha güzel bir yer haline getireceğiz” mesajı verdi.

Kaynak Mahallesi’nde Hizmetler Yerinde İncelendi

Ziyaret kapsamında Başkan Balaban’a; Başkan Yardımcısı Haydar İzci, MAYEB Genel Müdürü İlhan Düzenli, MAYEB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Balkan, ilgili birim müdürleri ve Mahalle Muhtarı Adem Açık eşlik etti.

Heyet, mahallede yürütülen çalışmaları yerinde görerek özellikle park ve yeşil alan düzenlemeleri başta olmak üzere bölge sakinlerinin yaşam kalitesini doğrudan ilgilendiren konuları değerlendirdi.

Whatsapp Image 2025 12 12 At 12.10.48 (2)

Vatandaşların Talepleri Dinlendi

Başkan Semih Balaban, mahalle sakinleri ve esnafla sohbet ederek talep ve önerileri birinci ağızdan dinledi.

Vatandaşların uzun süredir gündeme getirdiği ihtiyaç ve eksiklerin kayıt altına alındığını belirten Başkan, “Mahallenin sorunlarını biliyoruz ve bunları çözmek için hızlıca harekete geçeceğiz” diyerek çalışmaların kısa sürede başlayacağını ifade etti.

Whatsapp Image 2025 12 12 At 12.10.48 (1)

‘Mahalle Ziyaretlerimiz Hız Kesmeden Sürecek’

Başkan Balaban, yaptığı açıklamada mahalle ziyaretlerinin önemine dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Bizim için sahada olmak, vatandaşımızın sesini doğrudan duymak en değerli çalışma yöntemlerinden biri. Bugün Kaynak Mahallesi’nde hem talepleri dinledik hem de ekiplerimizle birlikte gerekli notları aldık. Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak düzenlemeleri en kısa sürede hayata geçireceğiz. Mahallelerimizi tek tek dolaşmaya, sorunları yerinde görüp çözüm üretmeye devam edeceğiz. Halkımızın desteği ve önerileriyle Yunusemre’yi birlikte daha güzel bir ilçe haline getireceğiz.”

Muhabir: Elif AYVAR