Baba Vanga'nın 2024 yılına ilişkin kehanetleri, dünya genelinde büyük merak uyandırıyor. Geçmişte birçok olayı öngören Baba Vanga'nın son kehaneti ise dikkat çekici. Yıllar önce yapılan uyarılar şimdi gerçekleşiyor... Baba Vanga'nın korkutucu kehaneti gerçek oldu ve herkesi derinden etkiledi.

İngiliz Metro gazetesi, 'Baba Vanga'nın 2024 için korkutucu kehanetleri gerçekleşiyor' başlığıyla okuyucularının dikkatini çekerken Vanga’nın bu sene için yaptığı kehanetleri tek tek sıraladı.

Saldırılarla karşılaşacak

Baba Vanga'nın 2024 için pek çok kehanette bulunduğu söyleniyor. Baba Vanga’nın özellikle Avrupa'nın terörist saldırılar ve siber saldırılarla karşılaşacağı öngörüsü dikkat çekiyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'da meydana gelen son terör saldırısının ardından, Baba Vanga'nın terör olaylarının artacağı yönündeki uyarısı tekrar gündeme geldi. Bu durum, Baba Vanga'nın tahminlerinin ciddiyetini artırdı ve insanları endişelendirdi.

Baba Vanga'nın, siber saldırılarda da artış olacağı yönündeki öngörüleri gündemde. Özellikle geçtiğimiz yıl yaşanan büyük çaplı siber saldırılar, Baba Vanga'nın tahminlerini destekliyor.

Ekonomik kriz yaşanıyor

Baba Vanga'nın bu yıl için "dünya ekonomisinin büyük bir krizle karşı karşıya kalacağı" tahminlerine dikkat çekilirken, İngiltere ve Japonya'da ekonomik sıkıntıların arttığı bildirildi. İngiliz medyası, Birleşik Krallık'ta gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) Aralık ayına kadar olan üç aylık dönemde beklenenden daha büyük bir oranda, yüzde 0.3 oranında düştüğüne vurgu yaptı.

Japonya'da ise Yen, ABD doları karşısında 151,97 seviyesine gerileyerek son 34 yılın en düşük seviyesine düştü. Ülke şu anda küresel sıralamada dördüncü sıraya geriledi. Öte yandan Mısır ve Türkiye gibi birçok ülkede de çeşitli ekonomik sıkıntılar yaşanıyor.

Bu ekonomik krizin 2024 yılında artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi bir dizi faktörün etkisiyle tetiklenebileceğini öngördü. Ayrıca, korkunç hava olayları ve doğal afetlerin de bu yıl içinde yaşanacağını tahmin etti.

Tedavi edilemeyen hastalıklara yeni tedavi

Vanga’nın başka bir öngörüsüne göre bu yıl sağlık alanında "önemli gelişmeler" yaşanacağı tahmin ediliyordu ve geçtiğimiz haftalarda bir akciğer kanseri aşısı üzerinde çalışıldığı doğrulandı.

Oxford Üniversitesi, Francis Crick Enstitüsü ve Londra Koleji Üniversitesi'nin ortak çalışmasında "LungVax" adlı bir aşı üzerinde çalışıldığı ve 3 bin aşı için yaklaşık 2 milyon dolarlık fon topladıkları belirtildi.

Müftülükten Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti Müftülükten Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti

Editör: Nuray Bozkurt