Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adaylarından Aziz Yıldırım, kongre üyelerine seslendi. Yıldırım, konuşmasında hem geçmiş dönemlere hem de kulübün mevcut sorunlarına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasının büyük bölümünde Fenerbahçe’ye olan bağlılığını vurgulayan Yıldırım, “Fenerbahçelilere ödenmemiş bir borcum var” sözleriyle başladığı mesajında, camianın birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini ifade etti.

Yıldırım, kulübün yıllardır süren şampiyonluk özlemine değinerek, “Çocukların gözyaşı dökmesine artık dayanamadığım için geliyorum” dedi. Şampiyonluk hedefinin sadece teknik kadro ya da transferlerle değil, “ruh, irade ve azimle” kazanılabileceğini savundu.

Ayrıca geçmiş dönem başarılarına atıfta bulunan Yıldırım, kendi başkanlık dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şampiyonluk sayıları üzerinden örnekler verdi ve camiaya mesajlar verdi.

“Ayrışma kulübün en büyük sorunu”

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’de en büyük problemin ayrışma olduğunu belirterek, kulübün yeniden birlik ruhuna dönmesi gerektiğini söyledi.

Yıldırım, “Fenerbahçe’nin en büyük derdi ayrışmadır. Ayrışmayın, birlik olun” ifadelerini kullanırken, seçim sonucuna saygı duyacağını da belirtti. Hakan Safi’nin kazanması halinde kendisini tebrik edeceklerini ifade etti.

Transfer ve kadro planlamasına dair sorulara da değinen Yıldırım, isim üzerinden tartışma yapılmasını doğru bulmadığını, önemli olanın kulübün büyüklüğü olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İHA