Volkan Demirel’den istifa kararı! Volkan Demirel’den istifa kararı!

İspanya Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid ile mücadele eden Arda Güler, maçın son 10 dakikasında sahneye çıkarak kariyerinde bir ilki yaşayacak. Real Madrid ve Barcelona'nın karşı karşıya geleceği Süper Kupa finalinde, genç oyuncunun yedek kulübesinde başlayacağı ve ilerleyen dakikalarda sahada olacağı belirtiliyor.

Arda Güler, daha önce Real Madrid formasını İspanya Kral Kupası'nda Arandina maçında giymişti. Şimdi ise Süper Kupa finalinde gidişata bağlı olarak sahada olması bekleniyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Arda Güler'in Barcelona karşılaşmasında da Atletico Madrid maçındaki gibi oyuna sonradan girebileceği ifade ediliyor.

Milli futbolcu, İspanya Süper Kupa için açıklanan kamp kadrosunda yer almıştı ve Atletico Madrid'le oynanan yarı final maçının 112. dakikasında oyuna dahil olmuştu. İspanya Süper Kupa finali 14 Ocak Pazar günü TSİ 22.00'de oynanacak ve mücadele Tivibuspor tarafından yayınlanacak. Maçı Real Madrid'in kazanması durumunda Arda Güler, İspanya kariyerinin ilk kupasını kazanmış olacak. 

Kaynak: Haber Merkezi