Uzun zamandır ekranlarda yer edinen Alp Kırşan, yer aldığı dizi ve programlarla tanınıyor. Survivor yarışmasıyla adını daha fazla duyuran Alp Kırşan’ın hem kariyeri hem de özel hayatı merak ediliyor.

Oyunculuğunun yanında mankenlik ve sunuculuğuyla da tanınan Alp Kırşan kimdir sorusunu yanıtladık.

Alp Kirsan Kimdir 4

Alp Kırşan Kimdir?

Alp Kırşan, İzmirlidir ve üniversite eğitimine kadar İzmir’de yaşamıştır. Erdinç Kırşan ve Saadet Kırşan’ın oğludur. Alp Kırşan’ın bir de kendisinden büyük bir abisi vardır.

Alp Kırşan, Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesinde, Radyo ve Televizyon bölümünde lise eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Manisa’da bulunan Celal Bayar Üniversitesinde Spor ve Sanat Akademisinden mezun olarak tamamlamıştır.

Alp Kırşan Best Model of Turkey yarışmasında 2000 yılında birinci olmuştur. Best Model of World yarışmasında ise o dönemlerde üçüncü olmuştur. Bu başarısından sonra sunucu olarak başladığı televizyon hayatında çeşitli film ve dizilerde de yer almıştır.

Alp Kırşan Kaç Yaşında?

Alp Kırşan doğum tarihi tam olarak 3 Kasım 1979’dur. Alp Kırşan kaç yaşında sorusunun cevabı ise güncel olarak 44’tür. Kasım doğumlu olan Alp Kırşan’ın burcu ise akreptir.

Alp Kırşan Nereli?

Uzun yıllardır televizyon ekranlarda yer alan ve ülkece tanınan bir sima olan Alp Kırşan nerelidir sorusu da merak edilmektedir. Aslen İzmirli olan Alp Kırşan, üniversite eğitimine kadar da İzmir’de yaşamıştır.

Ailesinin hakkında da sorular sorulan Alp Kırşan kimin oğludur diye de sıklıkla aratılır. Alp Kırşan’ın babası Erdinç Kırşan da İzmirlidir. Geçtiğimiz senelerde hayatını kaybeden Erdinç Kırşan eski futbolcudur.

Alp Kirsan Kimdir 3

Alp Kırşan Evli Mi?

Alp Kırşan, 2014’ten beri evlidir. Alp Kırşan’ın eşi kimdir sorusunun cevabı ise Zeynep Dörtkardeşlerdir. Nikah şahitliğini Acun Ilıcalı'nın yaptığı çift 13 Aralık 2014’te evlenmiştir.

Alp Kırşan'ın eşi olan Zeynep Dörtkardeşler ise 2005 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında ‘En İyi Fizik’ seçilmiştir.

Sonrasında mankenlik yapan Zeynep Dörtkardeşler, İzmir’den İstanbul’a taşınarak mankenlik mesleğini sürdürmüştür. Kariyerine de oyuncu olarak çeşitli dizi ve filmlerde oynayarak devam etmiştir.

Alp Kırşan’ın Çocuğu Var Mı?

Alp Kırşan’ın, Zeynep Dörtkardeşler ile evliliğinden iki oğlu vardır. Efe Kırşan ilk çocukları, Ata Kırşan ise ikinci çocuklarıdır.

Alp Kırşan’ın Boyu Kaç?

2000 Best of Model Turkey birincisi Alp Kırşan boyu ise merak edilen bir diğer noktalardan birisidir. 1.88 metre boyuna sahip olan Alp Kırşan 77 kilogramdır.

Alp Kirsan Kimdir 2

Alp Kırşan Survivor’da Neden Yok?

Peki, Alp Kırşan Survivor’dan neden ayrıldı? Bu soruya ise Alp Kırşan’ın kendi yaptığı açıklama doğrultusunda cevap verebiliriz.

Alp Kırşan’ın Survivor ve Acun Ilıcalı hakkında merak edilenlere verdiği yanıtlar genellikle aşağıdaki gibidir:

· Survivor’dan ayrılma sebebi çocuklarının ve eşinin yanında olmak istemesidir. Acun Ilıcalı ile aralarında bir problem olup olmadığı da oldukça sık merak edilmektedir. İkilinin arasında bir sorun olmadığı ve Alp Kırşan’ın ileride teklif gelmesi halinde tekrar sunuculuğa geri dönebileceği bildirdikleri arasındadır.

Alp Kırşan güncel olarak da ekranlardan uzakta ve eşi ve çocuklarıyla vaktini geçirmektedir.

Alp Kirsan Kimdir 5

Alp Kırşan’ın Oynadığı Dizi ve Filmler Nelerdir?

Alp Kırşan, mankenlik ile başladığı şöhret hayatına oyunculuk ve sunuculuk ile devam etmiştir. Oyunculuğu ile televizyon ve sinema tarihine damga vuran oyuncunun yer aldığı filmler de büyük bir merak konusudur.

Alp Kırşan’ın oynadığı dizi ve filmler ise aşağıda sıralanmıştır:

· 2002 - Pembe Patikler

· 2003 – Kampüsistan

· 2004 - Cennet Mahallesi

· 2005 - Çat Kapı

· 2006 - Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

· 2006 - Keloğlan Karaprens'e Karşı

· 2006 - Ümit Milli

· 2007 - Çılgın Dersane

· 2007 - Üç Tatlı Cadı

· 2008 - Avanak Kuzenler

· 2008 - Çılgın Dersane Kampta

· 2008 - Hayat Güzeldir

· 2008 - Kadri'nin Götürdüğü Yere Git

· 2013 - Pinokyo (Türkçe Seslendirme)
 

Muhabir: Özkan Çelik