MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, önceki gün seçim mitingi için kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayan heyette yer aldı. Erdoğan'la bir süre ayakta sohbet eden Uçak, Cumhur İttifakı olarak hep birlikte el ele vererek Türkiye Yüzyılını birlikte inşaa edeceklerini vurguladı. Miting sonrasında ise bir süre Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile Manisa üzerine değerlendirmelerde bulunan Uçak, ardından seçim çalışmaları için akşam saatlerinde Yunusemre'ye bağlı  Muradiye mahallesine geçti. Uçak, miting havasında geçen seçmenle buluşma programında vatandaşlara projelerini anlattı.

ERGÜN VE AKÇAY'LA SARUHANLI ÇIKARMASI

Ali Uçak, dün MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çok sayıda parti ve Büyükşehir Belediyesi yetkilisi ile birlikte Saruhanlı'daki yoğun programa iştirak etti. Tren istasyonunda büyük bir coşkuyla karşılanan heyet, ilk olarak ilçedeki semt pazarı esnafıyla buluştu. Pazar esnafı ve vatandaşlar; Grup Başkanvekili Akçay, Başkan Ergün ve Ali Uçak başta olmak üzere milletvekili adaylarına büyük ilgi gösterdi.

SARUHANLI'NIN MAHALLELERİ GEZİLDİ

Heyet daha sonra sırasıyla ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti, Uğur Mumcu Parkı'nda sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Ardından Mütevelli, Koldere, Gümülceli, İshakçelebi ve Azimli mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelindi. Akşam saatlerinde ise Şehzadeler'e bağlı Karaağaçlı Mahallesi ziyaret edildi. MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Saruhanlı'da vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, bölgedeki en önemli geçim kaynağının tarım olduğunu, kendisinin de tarım sektörünün her aşamasında bulunan, sıkıntıları çok iyi bilen ve çözüm projeleri olan bir aday olduğunu vurguladı.

"SORUNLARI DA ÇÖZÜM YOLLARINI DA BİLİYORUM"

Tarımda mutlaka maliyetleri azaltıp, verimi artırmak gerektiğine ve bu konuda çok önemli hazırlıkları olduğuna işaret eden Uçak, "Bizim Manisa çiftçisi olarak temel hedefimiz daha az maliyet ve daha kaliteli ürün almak. Ben sizlerden biriyim, 40 yılı aşkın süredir tarım sektörünün her alanında bulundum. Sıkıntıları da, çözüm yollarını da çok iyi biliyorum. Bağcılığın ilacını, yaprağını, budamasını, gübresini, ne zaman ipe alınacağını, ne zaman budak olacağını, ne zaman yaprak alınacağını bilen bir insanım. Tarımın her şeyini biliyorum. İnşallah sizler MHP olarak bizi güçlü bir şekilde Meclis'e göndereceksiniz, biz de size her türlü hizmeti sağlayacağız" diye konuştu.

Özkan ÇELİK 

Editör: Onur Yılmaz