Cumhur İttifakı Manisa’da Büyükşehir ve 6 ilçede MHP adayına destek verecek. Geriye kalan 11 ilçede ise AK Parti’nin adayı desteklenecek. Milliyetçi Hareket Partisi, Manisa Büyükşehir, Kula, Selendi, Salihli, Sarıgöl, Alaşehir ve Turgutlu’da adaylarını açıkladı.

Diğer ilçelerde ise AK Parti’nin adayları seçim yarışına girecek ancak adaylar henüz açıklanmadı. Bu konuda partide hareketli süreç başlıyor. Edinilen bilgilere göre AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, önümüzdeki cuma günü AK Parti Genel Merkezi’nde olacak.

ADAYLARIN BELİRLENMESİNDE YENİŞEHİRLİOĞLU’NUN ROLÜ BÜYÜK OLACAK

Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu ile İl Başkanı Hızlı, AK Parti Genel Merkezi’nde gün içinde görüşmeler gerçekleştirecek. Genel Merkez yöneticilerinin, Manisa’daki adayların belirlenmesi amacıyla Yenişehirlioğlu ve Hızlı’nın görüşlerine başvuracak. Genel Merkez’in, Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu’nun adayların belirlenmesi noktasındaki görüşlerine büyük önem verdiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Ferdi Zeyrek facianın eşiğinden döndü! İlk müdahaleyi eşi yaptı Ferdi Zeyrek facianın eşiğinden döndü! İlk müdahaleyi eşi yaptı

ADAYLAR HAFTA SONU AÇIKLANABİLİR

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı’nın Genel Merkez’deki görüşmelerinin ardından, AK Parti’nin Manisa ilçe adaylarının hafta sonunda açıklanması sürpriz olmayacak. Adayların hafta sonu açıklanmaması durumunda ise takip eden hafta içerisinde açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

AK PARTİ’YE BIRAKILAN İLÇELER

Öte yandan Manisa’da Cumhur İttifakı’nın AK Parti adaylarını destekleyeceği ilçeler şu şekilde: Ahmetli, Akhisar, Demirci, Gölmarmara, Gördes, Kırkağaç, Köprübaşı, Saruhanlı, Soma, Şehzadeler, Yunusemre.

Kaynak: Haber Merkezi