Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım programında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul için vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin aralarında İstanbul'un da olduğu 26 kentin belediye başkan adaylarını açıkladı. Konuşmasında ''İstanbul muradına kavuşacak'' ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayının Murat Kurum olduğunu söyledi. Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"81 vilayetimizin her biri gibi bilhassa Fatih'in emaneti olan güzel İstanbulumuzu Muradına kavuşturacak, büyükşehir belediyesini yeniden ve sadece İstanbul halkına hizmet eder hale getireceğiz. İstanbul'u son 5 yıllık fetret devrinden mutlaka çıkartacağız. Yarı zamanlı belediye başkanlığı yapılmaz. İstanbul asla ihmale gelmeyen bir şehirdir. Önce bu şehre aşık olacaksınız. Bugünden itibaren hepimizin görevi ismi açıklanan arkadaşımız için koşturmaktır.''

Gözler 2 Mayıs’a çevrildi… Erdoğan-Özel görüşmesinin yeri ve saati belli oldu Gözler 2 Mayıs’a çevrildi… Erdoğan-Özel görüşmesinin yeri ve saati belli oldu

İŞTE AK PARTİ ADAYLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin belediye başkan adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin belediye başkan adaylarını açıkladı!

MURAT KURUM KİMDİR?

Murat Kurum kimdir? Murat Kurum'un hayatı ve biyografisi... Murat Kurum kimdir? Murat Kurum'un hayatı ve biyografisi...

Editör: Onur Yılmaz