AK Parti Manisa Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Üyesi Av. Mehmet Ali Özkan "Ramazan Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Özkan, mesajında başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan ramazan ayının geride bırakıldığını belirterek küslerin barıştığı, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Allah'a hamdettiğini belirtti.

Dünyanın dört bir yanında, bayram günlerinde dahi zulüm altında inleyen, savaşlar yüzünden yerini-yurdunu terk etmek zorunda kalan insanların olduğunu bilmenin herkesin kalbini hüzünlendirdiğini kaydeden Özkan, "Bayramların, aziz milletimizle birlikte, tüm Müslümanlar ve insanlık için de gerçek manasıyla bayram havasında geçmesini arzu ediyoruz." dedi.

Türkiye’nin maruz kaldığı her türlü saldırıya rağmen, demokrasisi ve ekonomisiyle dimdik ayakta kalarak tüm dostlarının ve insanlığın umudu olmayı sürdürdüğünü vurgulayan Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Varsın birileri kavgadan, kargaşadan bahsetsin. Varsın birileri, nefret söylemleriyle bayram sevincimize gölge düşürmeye çalışsın. Dünya, önümüzdeki bir asrını şekillendirecek büyük bir dönüşüm sürecine girmiştir. Biz tuzaklara asla düşmeyecek, hiç kimsenin bizi bölmesine, bizi birbirimize düşürmesine müsaade etmeyecek, Bizler, kadim medeniyetimizden aldığımız ruhla atiye bakacak, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ferasetinde, amasız, fakatsız, zerre şaşmadan Türkiye Yüzyılı’nda Yeniden Büyük Türkiye’yi, Necip Milletimizle birlikte inşa edeceğiz biiznillah…

Bayramların anlamını ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamayı, herkesin sevdikleriyle birlikte huzur içinde bayram geçirmelerini diliyor, Bu duygu ve düşüncelerle; Cenab-ı Hakk'tan, başta Manisalı hemşehrilerimiz olmak üzere Milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin Mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bu kutlu bayramın Aziz Milletimize, tüm insanlığa barış, kardeşlik, bereket, huzur getirmesini ve herkesin ortak duygularda birleştiği bir Ramazan Bayramı geçirmemizi temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Hürmetle, muhabbetle…'' dedi.

Editör: Nuray Bozkurt