Seçim çalışmalarına her gün farklı bir ilçede sürdüren AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Gördes’te ilk olarak Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan ve yönetim kurulu ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Akkal ve beraberindekiler sonrasında Gördes-Demirci yolunun yapımını üstlenen firmanın yetkilileri ile görüşüp son çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akkal, Gördes-Demirci yolunun bu yıl içinde daha modern ve kullanışlı bir şekilde milletin hizmetine açılacağını söyledi.

Günün ikinci yarısında Gördes’in mahallerinde temaslarda bulunan Akkal ve beraberindekiler sırasıyla Beğenler, Doğanpınar, Güneşli, Evciler, Kobaklar mahallerinde hem esnaflarla görüştüler hem de vatandaşın taleplerini dinlediler. Girdiği her mahallede yoğun ilgi ile karşılanan Akkal, her zaman Gördeslilerin emrinde olduğunu söyledİ.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET

2 Mart 2016 tarihinde Mardin Dargeçit bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Abdil Kadir Çelik’in babası Murat Çelik’i ve ailesini de ziyaret eden Akkal “Sizler bizim başımızın tacısınız. İşte görüyorsunuz karşımızdaki muhalefetin kimlerle kol kola girdiğini. Terör sözcüleri çıkmış Kılıçdaroğlu’na destek veriyor. Kandil’deki soysuzlar her gün ayrı tehdit ediyor. Biz bunlara meydanı bırakamayız. Bırakmayacağız. Kimse Türk milletinin bütünlüğünü tehdit edemez. Tehdit edenler bugüne kadar bedelini ödedi. Zamanı gelince gereken yapılacaktır.” şeklinde konuştu.

TERÖR DESTEKÇİLERİ MUHALEFETİ DESTEKLİYOR

Mahalle ziyaretlerinde bölge bazlı talep ve ihtiyaçları dinleyen Akkal, vatandaşlardan destek istedi. Gördes’in yerli ve milli duruş sergilediğini ifade eden Akkal, “Bizim tek derdimiz var milletinizin refah içinde yaşam sürmesini sağlamak. Hayat standardını daha çok yükseltmek. İnşallah önümüzdeki engelleri tek tek aşarak Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece ne muhalefetin çapsız politikaları ne ABD’nin engellemeleri ne Avrupa’nın iki yüzlülüğü ne Kandil’in tehditleri ne de sözcülerinin hadsizliği bize zarar veremez. Hepsinin hesabının sorulacağı günler yakındır. Önümüzdeki seçimlerden başarı ile çıkıp Türkiye’miz üzerinde kirli planları olanları yine hüsrana uğratmamız gerekiyor. İşte görüyorsunuz muhalefeti destekleyenleri. Türkiye düşmanı kim varsa muhalefetle aynı safta yer almış. Terör destekçilerinin ve teröristlerin destek verdiği bir muhalefetin bu ülkeyi yönetmesi düşünülemez. Milletimiz bunları görüyor ve ilk hesabı sandıkta soracaktır.” dedi.   

Editör: Nuray Bozkurt