Gazetemiz Olay’ın imtiyaz sahibi Mevlüt Aktan her yıl olduğu gibi yıl da 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında bizi gelenekselleşen iftar sofrasında ağırladı. 

Oruçlarımızı, Saruhan Otel’de, otel müdürü değerli dostumuz Cihan’ın görsel açıdan sunumuyla olduğu kadar lezzetiyle de keyif veren yemeklerini tadarak açma fırsatı bulduk. Harika ev sahipliği için Cihan’a teşekkür ederim. Hele tatlı olarak, irmik helvasını yemek menüsüne eklemesi beni çok duygulandırdı. İrmik helvasını ne kadar sevdiğimi çok iyi bilir. Sahur için de hazırladığı börek ve irmik helvası paketi için ayrıca teşekkür ediyorum. 

Gelelim bu özel gecenin konuklarına… Gazetemizin imtiyaz sahibi Mevlüt Aktan her şeyi düşünmüş. Genel yayın yönetmeni Ertan Korkmaz, Yazı İşleri Müdürü Esra Kale, spor sorumlumuz oğlum Gökhan Aytaç, gazetemizin sayfalarını yapan Tuba Bayram ve Banu Ünavcı, internet editödü Müzeyyen Sarıefe, reklam sorumlusu Neslihan Aközgür ve gazete personeli Tülin Çay’ın dışında köşe yazarlarımızı da soframıza konuk oldular. Ali Ercan, Zerrin Ağar, Nuray Çevirmeci, Bülent Hasgönüllü ve Deniz Türkkan gecemize katılan köşe yazarlarımız arasındaydı. 

Patron Mevlüt Aktan, tek tek görüşüp hal hatır sorduğu konuklarıyla güzel bir iftar yaptıktan sonra herkesle koyu bir sohbete de dalınca iftar programımız neredeyse sahura kadar sürecekti. Tüm gün oruçlu olduktan sonra yenen yemeğin rehavetine tatlı tatlı esen meltemin serinliği de eklenince soframız gayet keyifli bir ortama dönüştü. 

Hatırlarsanız geçtiğimiz mart ayında patron Mevlüt Aktan bizim gazete personelini gazetemizin kuruluş yıldönümü kutlaması için İstanbul’a götürmüş ve orada unutulmaz bir tatil yaşatmıştı bizimkilere. Mevlüt Aktan’ın önümüzdeki yıl kutlamaları için planının yurt dışı gezisi olduğunu öğrendik. Aktan, hepimizi İtalya’ya götürme sözü verdi. 

Yaptığı konuşmada, Olay Gazetesi’nin Manisa’da bir marka olduğunu ve bu markayı yaratan çalışanları ve köşe yazarlarını gönülden kutladığını söyledi. Her gün üretmenin, ortaya kitlelerin okuduğu bir gazete çıkarmanın ne denli zor ve yetenek isteyen bir iş olduğunu tekrar tekrar söyleyerek, gazete çalışanları ile gurur duyduğunu vurguladı. 

Bize sağladığı huzurlu ve hür ortam için ben de gazetemdeki herkes adına kendisine teşekkür ediyorum.