Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yaz aylarını fırsata çevirmiş. Bütün ekipleriyle birlikte, projeleri bitirmek için gece gündüz çalışıyorlar. Kaan ve Belenyenice Çok Amaçlı Salon, Karaağaçlı Düğün Salonu, Çobanisa Meydan Park, Turgutlu yolundan meydana olan kısmında dekoratif aydınlatma, Çocuk Kültür Merkezi, Kurşunluhan restorasyon çalışması ve Şehzadeler Park Projelerinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Başkan Çelik ve ekibi bu 7 projeyi en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunacaklar.

Geçtiğimiz hafta, Tarım Bakanı Bekir Pakdemir’linin Manisa ziyareti için, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç da Manisa’ya geldi. Arınç. Manisa’ya yapılan yatırımları yakından takip ediyor. Şehzadeler Belediyesi’nin restorasyon çalışması başlattığı Kurşunluhan’da incelemelerde bulunmuş. Kurşunluhan, Bülent Arınç’ın Başbakan Yardımcılığı döneminde FETÖ Terör Örgütü’nün elinden alınarak, restorasyon karşılığında Şehzadeler Belediyesi’ne verilmişti. Arınç’ın bu konuda büyük emeği var. Bu yüzden ziyaret edip, yapılan çalışmaları görmek istemiş. Kurşunluhan, önümüzdeki birkaç ay içerisinde çalışmalar tamamlanarak hizmete sunulacak. Arınç, Kurşunluhan ziyaretinde Şehzadeler Belediye Ömer Faruk Çelik’e övgü dolu sözlerde bulundu. Arınç, “Ömer Faruk Çelik, başarılı bir belediye başkanı. Manisalılar da onu yeni dönemde inşallah Şehzadeler belediye başkanı olarak görmek isterlerse bizim oyumuz kendisine olacak. Bunu Manisalılar takdir edecek. Ömer Faruk Çelik, Manisa’nın bir evladıdır. Her şeye layıktır. Manisa’da yetişmiş olan böyle bir insana, Manisa’ya hizmet etmek yakışır” diye konuşmuş. 

Arınç, Pazar günü Ömer Faruk Çelik ile birlikte Veziroğlu Sosyal Tesisleri’ni ve Hobi Bahçeleri’ni incelemiş. Ömer Başkan, Manisa’da ilklerin başkanı. Manisa’da bir ilki gerçekleştirerek, Veziroğlu Mahallesi’nde halkın hizmetine sunduğu Hobi Bahçeleri’nde vatandaşlar kendi sebzelerini üretiyorlar. Doğayla iç içe vakit geçiriyorlar. Veziroğlu Sosyal tesisleri de çok güzel bir hizmet olmuş. Bu başarıyı takdir etmek gerek.   Bülent Arınç da bunu yapmış. Ben de Ömer Başkan ve ekibini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.