Manisa'nın Salihli ilçesinde Uşak'ın Eşme ilçesine doğru seyir halindeyken önlerinde tıra arkadan çarpan hafif ticari aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi. Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Kayışlar Mahallesi Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası kazada hayatını kaybeden karı-koca N.Ç (68) ile A.Ç (65) helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kazada amcası, yengesi, eşi ve 3 yaşındaki oğlunu kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinde çalışan Y.Ç ise zor anlar yaşadı.

Manisa dahil 41 ilde “Siberağ-2” Operasyonu! Manisa dahil 41 ilde “Siberağ-2” Operasyonu!

Ayakta durmakta güçlük çeken Y.Ç’yi akrabaları ve dostları teselli etmeye çalıştı. Kazada hayatını kaybeden Y.Ç'in eşi Hamide Y.Ç ve oğulları A.A.Ç'in cenazeleri ise ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Kazada hayatını kaybeden H.Y.Ç'in Uşak'ın Eşme ilçesinde hemşire olarak görev yaptığı, amca N. ve yenge A.Ç'in ise çiftin 3 yaşındaki oğulları A.A.Ç'e bakmak için Kayışlar Mahallesinden Eşme'ye doğru birlikte yola çıktıkları öğrenildi.

Kaynak: İHA