Kilis’te aile faciası! Eşi ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti Kilis’te aile faciası! Eşi ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti

İnsanların yatırım yaptığı bir madde olarak kabul edilen altın, külçe altın, gram altın, çeyrek altın gibi çeşitleri ayrılır. Altın, takı olarak da tercih edilen ve birçok kültürde değerli bir yatırım aracı olarak görülür. Özellikle altın bilezik, küpe ve kolye gibi takılar, genellikle kadınlar tarafından ilgiyle kullanılır.

Altın sadece maddi varlığı temsil etmez. Altını takmanın birçok faydası vardır. Altın takmanın sağladığı etkileri öğrenenler genellikle şok oluyor.

Altın takmanın faydaları nelerdir?

·         Bazı kültürlerde altının iltihap giderici özelliklere sahip olduğu düşünülür ve bu nedenle vücuttaki iltihabı azaltmaya yardımcı olabileceğine inanılır.

·         Altının, ruh halini iyileştirme ve stresi azalttığına dair söylemler vardır.  Altın takmanın, özellikle kadınlarda enerjiyi dengeleme etkisi olduğuna inanılır.

·         Altının cilde sıcak ve yatıştırıcı titreşimler sağlayarak vücudunuzun hücre yenilemesine katkı sağlayabilir. Altın, kan dolaşımını olumlu yönde etkileyebilir.

Not: Altın takmanın faydaları konusunda çeşitli inanışlar ve iddialar bulunmaktadır. Bazı insanlar altını somut bir sembol olarak taşımaktan hoşlanır. İnsanlar altının fiziksel ve ruhsal sağlık üzerinde olumlu etkileri olduğuna inanırken, bilimsel olarak kanıtlanmış birçok faydası bulunmamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi