Manisa’da Çekilen Filmler! Beyazperdeye Taşınan Manisa İlçeleri Hangileri? Manisa’da Çekilen Filmler! Beyazperdeye Taşınan Manisa İlçeleri Hangileri?

Özel hayatı ve açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, katıldığı canlı yayında erkeklerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeşilmen'in sözleri, özellikle evlilik ve ilişki dinamikleri üzerine yapılan tartışmaları yeniden gündeme getirdi.

Yeşilmen'in çiftlere yönelik önerilerinden biri, evin faturasını erkeğin ödemesi gerektiği yönündeydi. "Ben mesela koltuk takımı, televizyon alırım evime. İçimden geçen şeyleri alırım ama gider dediğim kısım yani fatura belki koltuk takımından daha az. Ama o ona sorumluluk vermek. Bilsin ki bu evin erkeği sensin, bu evin sorumluluğu sana ait. Belki ev alırım, ama sen bunun geçimini yapacaksın. Zaten o zaman onu daha erkek gibi hissettiren bir şey." şeklindeki sözleri, tartışmalara neden oldu.

Ayrıca, Yeliz Yeşilmen'in kalçasına protez yaptırdığı iddialarına ilişkin de canlı yayında açıklamalarda bulunması dikkat çekti. Yeşilmen, iddiaları yalanlayarak kalçasını elleyerek "Ben protez biliyorum o yüzden yok yok gerçek." diyerek kontrol ettirdi.

Kaynak: Haber Merkezi