Özel hayatı ve yaptığı programlarla sıkça konuşulan Mehmet Ali Erbil’in ailesi de gündemden düşmüyor. Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil kimdir? Ünlü ismin kariyeri ve özel hayatı hakkında merak edilenleri paylaştık...

Yasmin Erbil Kimdir?

Beş evlilik yapan ünlü şovmenin, üç çocuğu bulunmaktadır. Ancak Yasmin Erbil Mehmet Ali Erbil’in çocukları arasında en çok merak edilen isimdir.

Peki Yasmin Erbil kimdir? Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in üçüncü evliliğinden dünyaya gelmiştir. Kendinden 13 yaş büyük ablası ve 11 yaş küçük bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Sosyal medya hesabında 372 bin takipçiye sahip olan Yasmin Erbil Instagram’da @yasminerbil kullanıcı adıyla yer almaktadır. Bu platformdaki paylaşımlarıyla sıklıkla konuşulan Yasmin Erbil, aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni olarak adlandırılmaktadır.

Yasmin Erbil Kimdir 1

Yasmin Erbil Kaç Yaşında? Nereli?

Yasmin Erbil yaşı ve memleketi konusu da sıkça araştırılmaktadır. Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 28 yaşında olan ünlü isim İstanbul’da doğmuştur. Babası da İstanbul’da dünyaya gelen Yasmin Erbil aslen buralıdır.

Yasmin Erbil Kariyeri

Yasmin Erbil kimdir merak edenleri için ünlü ismin kariyeri ile devam edelim… Saint Benoit Fransız Kız Lisesi mezunu olan Yasmin Erbil, lisans eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde devam etmiştir.

Yükseköğretiminin ardından anne ve babasının izinden gitmek isteyen Yasmin Erbil, çeşitli eğitimleri tamamlayarak kendini geliştirmiştir. Bu kapsamda ünlü isim Londra’da oyunculuk ve sunuculuk eğitimleri almıştır.

2017 yılında kameralarla tanışan Yasmin Erbil, Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi ile oyunculuğa adım atmıştır. Ardından ise TV 100 ekranlarında magazin sunuculuğunu üstlenmiştir.

Yasmin Erbil Kimdir 4

Kariyerinin en büyük adımını Fox TV’de atan Yasmin Erbil Yasak Elma adlı dizide Canan karakterine hayat vermiştir. Yasmin Erbil bu dizide Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Talat Bulut gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır. Bu dizideki rolü ve başarısıyla Yasmin Erbil kimdir sorusu sıkça araştırılmaya başlanmıştır.

Yasmin Erbil’in yer aldığı televizyon dizileri ve sinema filmleri ise aşağıda yer almaktadır:

Deprem Çantasında Neler Olmalı? Nasıl Hazırlanır? Hangi Yiyecekler Konulmalı? Deprem Çantasında Neler Olmalı? Nasıl Hazırlanır? Hangi Yiyecekler Konulmalı?
  • Dünyanın En Güzel Kokusu 2 (2017)
  • Mutluluk Zamanı (2017)
  • Küçük Yalanlar (2021)
  • Yasak Elma (2021)
  • Masal Zamanı (2023)

Yasmin Erbil Kimdir 5

Yasmin Erbil’in Sevgilisi Kim?

Yasmin Erbil kimdir sorusunun yanında, ünlü ismin gündemden düşmeyen özel hayatı da oldukça merak edilmektedir. Bu kapsamda en çok merak edilen konu ise, Yasmin Erbil Yiğit Poyraz ilişkisidir.

Bilindiği üzere Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz uzun bir süredir aşk yaşamakta. Sosyal medyada ve magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren ünlü çift, Yiğit Poyraz’ın Survivor’a katılmasıyla gündem olmuştur.

Acun Ilıcalı’nın sunduğu yarışma programı Survivor’da yer alan Yiğit Poyraz’ın, geçtiğimiz günlerde elendiği bilinmektedir. Yasmin Erbil ise sevgilisinin elenmesi üzerine Instagram üzerinden “Benim şampiyonum” açıklamasıyla bir fotoğraf paylaşmıştır.

Yasmin Erbil Kimdir 3

Yasmin Erbil’in Annesi Kim?

Yasmin Erbil beş evlilik yapmış olan Mehmet Ali Erbil’in, meslektaşı Nergis Kumbasar ile olan evliliğinden dünyaya gelmiştir.

Ancak ünlü çift Yasmin Erbil doğduktan bir sene sonra ayrılmıştır. Evliliğin bitmesinin ardından ise Yasmin Erbil annesi ile büyümüştür. 

Nergis Kumbasar Kimdir?

Nergis Kumbasar, ülkemizde oldukça ünlü ve başarılı bir oyuncudur. Nergis Kumbasar Acemi Cadı, Kiralık Aşk, Benim Güzel Ailem gibi diziler ile hayatımıza girmiştir.

Günümüzde 60 yaşında olan ünlü oyuncu, Ankara doğumludur. Eğitim hayatına Amerika Birleşik Devletleri’nde başlayan Nergis Kumbasar, Türkiye’ye döndükten sonra Ted Ankara Koleji’ni bitirmiştir.

Bu esnada annesi tarafından zarafet ve mankenlik kursuna gönderilen ünlü isim, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi iktisat bölümünü kazanmıştır. Ancak bu eğitimini yarıda bırakıp İstanbul’a mankenlik yapmaya gitmiştir.

Nergis Kumbasar İstanbul’a gelmesinin ardından 1980 yılında sunuculuğa başlamış, 1985 yılında ise oyunculuğa adım atmıştır. İlk rolü, Dokuzuncu Hariciye Koğuşu adlı TRT dizisindeki Nüzhet karakteri olmuştur.

1989 yılında ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile evlenen Nergis Kumbasar, 1995 yılında kızı Yasmin’i kucağına almıştır.  Birçok başarılı ve popüler dizide yer almış olan Nergis Kumbasar, en son,2023 yılında ekranlara gelen Benim Güzel Ailem adlı televizyon dizisinde yer almıştır.

Yasmin Erbil Kimdir 6

Mehmet Ali Erbil Nergis Kumbasar Evliliği

Mehmet Ali Erbil’in yaşadığı birliktelikler arasında en çok merak edileni, ünlü oyuncu Nergis Kumbasar ile olan evliliğidir. 1989 yılında dünya evine giren ünlü çift, 7 sene evli kalmıştır. Bu kapsamda birliktelik, Mehmet Ali Erbil’in yaptığı en uzun evliliktir.

Ünlü çift evliliklerinin ardından 6 sene sonra kızları Yasmin Erbil’i kucağına almıştır. Ancak çift, 1996 yılında yedi yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almıştır. O günden beri aralarına soğukluk girmeyen Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar ikilisi, halen arkadaşlıklarına devam etmekte ve görüşmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik