Günlerdir dolaşan söylenti gerçekleşti ve MHP Genel Merkezi'nin kararıyla Tanju Balatlı'nın başkan olduğu Manisa İl Teşkilatı kapatıldı. Kapatılan teşkilatın uzun süre kapalı kalmaması için de hemen yeni bir atama yapıldı. MHP Manisa'da İl Başkanlığı koltuğuna Erkan Öztürk'ün atandığı bildirildi.
Öte yandan MHP İl Yönetimi'nin feshedildiğine dair tebliğ ulaştı. Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzalı tebliğde şu ifadeler yer aldı: "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre Manisa İl Yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir."
ÖZTÜRK'TEN İLK AÇIKLAMA
Balatlı'nın yerine İl Başkanı olarak atanan Erkan Öztürk, ilk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:"Öncelikle belirtmek isterim ki bu bir bayrak yarışıdır. Bizden önce bu bayrağı taşıyan tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Partimiz ve ülkemiz zor günlerden geçmektedir. Ama inanıyorum ki her yağmurdan sonra bir gök kuşağı çıkar. Bu gök kuşağı İnşallah Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarıyla gerçekleşecektir. İnanmak başarmanın yarısıdır. Milliyetçi Hareketin " Tek başına İktidar" hedefine inanan kadrolarımızla özverili bir çalışma yaparak İnşallah bayrağı bir adım ileriye taşıyacağız.Birlikte Rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız."



Editör: TE Bilişim