Çaldıran-Doğubayazıt karayolu Demircik Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, 04 B 0156 plakalı otomobil ile 34 DCM 607 plakalı hafif ticari kamyonet çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

13 yaşındaki kız çocuğu kalbine yenik düştü!
13 yaşındaki kız çocuğu kalbine yenik düştü!
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, otomobili S.A., hafif ticari kamyoneti ise Ahmet Öztürk yönetiyordu. Çarpışma sonrası Ahmet Öztürk, Hasan Yeşil ve Hüseyin Çetin olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan S.A., Z.A. ve N.A. ise ambulanslarla Çaldıran Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan biri hastanede yaşamını yitirdi.

Olay yerine sevk edilen ambulans, jandarma ve itfaiye ekipleri kazaya müdahale etti. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için hastane morguna götürüldü. Yetkililer, kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İHA