Yatırım, belirli bir getiri elde etmeyi amaçlayan sermaye, zaman veya diğer kaynakların kullanılması sürecidir. Yatırım sırasında genellikle bir risk üstlenilir ve bu riskin karşılığında bir getiri beklenir. Yatırımcılar, hisse senetleri, tahviller, emtialar, gayrimenkul ve yatırım fonları gibi çeşitli varlıklara yatırım yapma eğilimindedirler.

Yatırım yaparken bunlara dikkat edin

Yatırım yaparken dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu faktörler arasında yatırım yapılacak varlığın risk ve getiri profili, likiditesi, yatırım süresi ve yatırım miktarı yer alır.

“Doğru yatırımla büyük kazançlar mümkün”

Günümüzde doğru yatırım yapma konusunda internet üzerinden sıkça araştırmalar yapılmaktadır. Para kazanma yöntemleri de bu araştırmaların başlıca konuları arasında yer alıyor.

Ünlü ekonomist Mert Başaran, kolay yoldan para kazanmanın yollarını açıkladı. Başaran, para kazanmanın anahtarının tasarruf yaparak paranın büyümesine izin vermek olduğunu belirtti.

Başaran, “Parayı doğru yere yatırırsanız büyür. Ayrıca, harcamalarınıza sebep olan toksik insanları hayatınızdan çıkarın. Gerçekten ihtiyacınız varsa bir şey satın alın, yoksa almayın. Fonların getirisi yüzde 150'ye ulaşmış durumda, bu nedenle hisse senedi yerine işi uzmanlara bırakın” dedi.

Üzümde rekolte çalışmaları bitti… Üretici açıklanacak fiyatı bekliyor Üzümde rekolte çalışmaları bitti… Üretici açıklanacak fiyatı bekliyor

Kaynak: Haber Merkezi