Lokanta ve kafelerde yeni dönem! Lokanta ve kafelerde yeni dönem!

Güvenilir liman olan altındaki gelişmeler altın yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediliyor. Memiş altındaki düşüşü değerlendirirken altın fiyatlarına ilişkin beklentilerini açıkladı.

İslam Memiş altındaki bu durumun kalıcı olmadığını vurgulayarak, “Bu hafta altın ve gümüş için fiyatlarında yaşanan sakinliği ve geri çekilmeleri birer fırsata çevirmek gerektiğini düşünüyorum” dedi.

“Düşüşler Alım Fırsatı”

Düşüşlerin alım fırsatı olduğunu söyleyen Memiş, “Altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan Euro dolar paritesi ve sterlin dolar paritesinde yaşanan düşüşler alım fırsatı sunuyor. Bunu alım fırsatı olarak görmekte fayda var. Ons altın her ne kadar gerilese de, destek seviyelerini test etse de yine yukarı yönlü hareketlerini başlattı” diye konuştu.

Memiş sözlerine şöyle devam etti:

Dolar kuru güçlü duruşunu koruduğu için gram altın tarafında ons altın kadar bir gerilemeler görmedik. Bu gerilemeler, bu stabil durum çok da kalıcı değil. Bu hafta altın ve gümüş için fiyatlarında yaşanan sakinliği ve geri çekilmeleri birer fırsata çevirmek gerektiğini düşünüyorum. 2070 dolar seviyesi yukarı yönlü kırıldıkça yılın ilk çeyreğinde beklediğim 2150 lira devamında 2200 lira seviyelerini beklemeye devam edeceğiz."

Kaynak: Habe