Sosyal medyada gündem olan bir videoda, bir kadın, uzak durulması gereken erkek isimlerini açıkladı. Genç kadının sözleri, izleyenlerin dikkatini çekti ve gündemde geniş bir yer tuttu.

Uzak Durulması Gereken Erkek İsimleri

Videoda, genç kadın şu ifadeleri kullandı: "Bugün size uzak durmanız gereken erkek isimlerini açıklıyorum. Mehmet’lerden uzak durun. Her an eve atabilecek potansiyele sahiptirler. Ali’lerden uzak durun. Her an paranıza çökebilirler. Yusuf’lara çok dikkat edin. Gözlerinizin içine değil, başka yerlerinizin içine bakarlar. Ahmet’lerden uzak durun, direkt aldatırlar. Sadece sizi seven ve değer verenle. Unutmayın, sulanan çiçek büyür."

Parayı Çeken Renkler Hangileri? Bu Renkleri Seçenin Cüzdanından Para Eksik Olmuyor! Parayı Çeken Renkler Hangileri? Bu Renkleri Seçenin Cüzdanından Para Eksik Olmuyor!

Bu sözler, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gördü. Birçoğu paylaşımı beğenirken ve yorum yaparken, bazıları da eski sevgililerinin isimlerinin anıldığını düşündü. Her ne kadar bazıları bu paylaşımı olumsuz karşılasa da, genel olarak video büyük ilgi gördü ve tartışma yarattı. 

Editör: Onur Yılmaz