ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüyler ürperten bir olay yaşandı. Dünkü programa katılan bir adam, üvey kızı ve onun yakın arkadaşının kendilerine uyku ilacı vererek evden kaçtığını iddia etmişti. Ancak gerçekler bugün ortaya çıktı. İki kız, üvey babanın yıllarca kendilerine tecavüz ettiğini ve bu durumun videolarla kanıtlı olduğunu açıkladı.

Dünkü yayında, Muğla'dan canlı bağlanan adam, üvey kızı ve onun yakın arkadaşının uyku ilacı vererek evden kaçtığını öne sürmüştü. Bugün ise, evden kaçan kızlar canlı yayında gerçekleri anlattı ve üvey babanın yıllardır kendilerine tecavüz ettiğini açıkladı. Kızlar, ellerindeki videoları Müge Anlı’ya göstererek, yaşadıkları korkunç gerçeği gözler önüne serdi.

“Kızlara Yaptıkların Videosu Elimde”

Canlı yayında büyük tepki gösteren Müge Anlı, S.'ye "Gözünüz aydın kızlar bulundu. Sen utanmadan nasıl benim stüdyoma geldin? Allah seni şaşırttı mı, yanılttı mı? Sen utanmadan bu kızları aramak için benim stüdyoma nasıl geldin? Terbiyesiz adam. Senin bu kızlara yaptıkların videosu elimde. Ahlaksız... Sen bundan sonra bana değil savcı ve hakime söyleyeceksin," diyerek sert çıktı.

Hakkındaki iddiaları reddeden adam, “Ben böyle bir şey yapmadım. O videolar bize de geldi. Biz konuştuk, anlaşmaya çalışıyoruz. Ne anlatayım? Beni uyutup yaptıklarını mı? Beni uyutarak istediklerini yaptılar," şeklinde konuştu.

En İyi Tarihi Kore Dizileri: Kore Dönem Dizilerinden 10 Öneri! En İyi Tarihi Kore Dizileri: Kore Dönem Dizilerinden 10 Öneri!

Müge Anlı, canlı yayında savcı ve hakimlere seslenerek gereğinin yapılmasını talep etti. Şüpheli şahıs, program sırasında evinde görüntülenirken emniyet ekipleri tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı. 

Kaynak: Haber Merkezi