. Alexander Zhadan adlı geliştirici, TenChat şirketinin departman müdürü olarak tasarladığı yapay zeka sistemini kullanarak, 5 bin 239 Tinder eşleşmesinin ardından ruh eşi olarak gördüğü Karina Imranova ile evlenmeye karar verdi.

Zhadan, ChatGPT adlı yapay zeka sistemini kullanarak eşleştiği kadınların profillerini detaylı bir şekilde analiz etti. Bu analizde, "red flag" olarak nitelendirilebilecek unsurları kategorilere ayıran Zhadan, Imranova ile evlenme teklifi etmeye karar verdi.

Projeye 2022 yılında GPT-3 API'ye erişim sağladıktan sonra başlayan Zhadan, başlangıçta profillerinde iki fotoğraftan fazla bulunan kadınlara "sağa kaydıracak" basit bir komut dosyası kullandığını açıkladı. ChatGPT'yi kadınların burçları, fotoğrafları ve diğer özelliklerine göre eşleştiren Zhadan, V2 sistemiyle veritabanlarını detaylı bir şekilde analiz etti. FlutterFlow kullanarak uygulamaya fotoğraf tanıma ekleyen Zhadan, bu sayede uygulamanın daha spesifik profiller sunmasını sağladı.

Zhadan, "ChatGPT bana daha uygun profilleri gösterdi, sohbeti uzun tuttu. İlk seferde 353 profili sağa kaydırdı ve 160'ıyla diyalog kurdu. 12'siyle de tanıştım" açıklamasını yaptı.

3 Ağustos 2024'te gerçekleşecek olan evlilik kayıt rezervasyonu, Zhadan ve Imranova'nın yapay zeka ile başlayan bir ilişkiden gerçek bir evliliğe doğru ilerlediğini gösteriyor.

Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı

Kaynak: medyatava