GÖKHAN AYTAÇ
Manisaspor'un devre arası transfer döneminde Kayserispor'dan kadrosuna kattığı başarılı sol bek Ufuk Budak, Giresunspor maçındaki kayıplarını telafi edeceklerini söyledi. Şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden genç futbolcu, Göztepe karşısında yeniden kazanacaklarını ve galibiyet serilerine kaldıkları yerden devam edeceklerini iddia etti. Takıma beklediğinden daha çabuk adapte olduğunu da söyleyen başarılı sol bek, haftalar ilerledikçe sıkıntı içerisinden uzaklaşıp rahatlayan takımlardan birisi olacaklarına inandığını söyledi. Taraftarların desteği için de teşekkür eden genç sol bek, Göztepe karşısında alacakları üç puanı taraftara hediye edeceklerini ve Giresunspor maçındaki kayıplarını da telafi edeceklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.
GÖZTEPE'Yİ EZBERLETECEK
Teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın da Göztepe maçını çok önemsediği öğrenilirken, futbolcularına ise bu karşılaşma öncesinde özel çalışmalar yaptıracağı bildirildi. Göztepe'nin özellikle iç saha maçlarını tekrar tekrar izleyen deneyimli teknik adamın, Okan Buruk'un takımına karşı yapılması gerekenleri ise bir bir oyuncularına ezberletecek. Rakibin yüksek hücum gücünü, kanatlarda bulunan Gökhan Sazdağı ve İsmail Haktan Odabaşı'yla yaratacağı kontralarla engellemek isteyen Karafırtınalar, istediklerini yapmaları durumunda ise galibiyet alacaklarına inanıyor.
2017 YILINDA 4. SIRADA
TFF 1. Lig'de topladığı 20 puanla 14. sırada yer alan Manisaspor, ligin ikinci yarısındaki formuyla dikkat çekti. Giresunspor'a mağlup olarak dört maçlık namağlup seriside sona eren siyah-beyazlılarda 2017 yılı puan durumunda ise üst sıralarda bulunuyor. 1. Ligde yer alan takımlar arasında 2017 yılında aldıkları puanlarla oluşan puan durumunda Manisaspor kendine 4. sırada yer buldu. 2017 yılından itibaren 5 resmi lig maçına çıkan Tarzan, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve tek yenilgi alarak 8 puan topladı.
2017 yılındaki performansların ardından lider ise geçtiğimiz hafta mağlup olduğumuz Giresunspor oldu. Karadeniz temsilcisi 2017 yılında çıktığı 5 maçın tamamını kazanarak tam 15 puan toplamayı başardı. Lider Giresunspor'u ise sırasıyla Sivas, Yeni Malatya, Göztepe ve temsilcimiz Manisaspor izledi.
Editör: TE Bilişim