Kadersel etkileriyle önemli gelişmeler ve değilimlere açık bir aydayız. Zorluklarla başlayıp zamanla kolaylaşarak ilerleyen bir döneme giriş yapıyoruz.

Tutulma arefesi olan bu haftada ise, kafa karışıklıkları yaşayabilir, kararsızlık içerisinde dağınık bir halde olabiliriz. Bir yol ararken, başkalarını da tamam kırmayalım ama, kendi isteklerimiz doğrultusunda hareket etmeye dikkat etmeliyiz. Bize yol gösterecek birtakım işaretler ortaya çıkabilir, olaylara biraz daha anlam vererek bakmalıyız. Ne aşırı kabullenici ne de aşırı tepkili olalım, dozunda ayarında yol alalım; empatiyle, diplomatik tavırlarla.

Olaylara biraz daha net bakmaya çalışalım, gerekirse başkalarının fikrini de alalım ki, neyin ne olduğunu, gizli saklı durumları görelim. Ama, aldanmaya, aldatmaya da dikkat. Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Uykusuzluk, dalgınlık bizi olumsuz etkileyebilir, dikkat edelim.

İsminizin baş harfi sizi ele veriyor! İsminizin baş harfi sizi ele veriyor!

Tutkuyla istediğimiz konularda girişim yapma adına harekete geçebileceğin güzel etkilerin de olduğu bu haftada düşüncelerimizi mantıklı kelimelerle ifade ettiğimiz ve hakkımızı olması gerektiği gibi aradığımız takdirde istediğimizi elde etme durumu da mevcut. Dediğim dedik olmadan, düşüncesizce hareket etmeden, hırsımıza yenilmeden tabii ki de.

Mantıkla, iradeyle ve biraz da hisleri düşünerek atılacak adımlar, amacımıza ulaşmamızı sağlayabilir. Hatamız varsa eğer o hatayı kabul edelim ve özür dileyelim. Bunu yapmak bizden birşey eksiltmez, aksine bizi daha da büyütebilir.

Bu hafta hayatımızda yolunda gitmeyenleri, düzeltmek istediklerimizi planlayalım. Bizi geriye düşüren eksiklerimiz, zarar veren aşırılıklarımız neler, objektif olarak kabul edelim ve sağlıklı olarak vereceğimiz kararlara maddi manevi dengenizi ve huzurumuzu sağlayalım.

Bu ay ne herşeyi alttan alalım ne de agresif tavırlarla herşeyi yıkarcasına hareket etmeyelim. Sağlam adımlarla hedefimiz olan yolda yürüme adına, terazinin kefelerinin dengede kalmasına dikkat edelim. Unutma; yara da sensin, merhem de. 

Editör: Onur Yılmaz