A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Paraguay ile karşı karşıya geleceği mücadelenin hakemi belli oldu. FIFA tarafından yapılan görevlendirmeye göre karşılaşmayı El Salvador Futbol Federasyonu'ndan Ivan Barton yönetecek.

Paraguay maçında düdük Barton'da

Ay-yıldızlıların gruptaki ikinci sınavında görev yapacak olan Ivan Barton, son yıllarda FIFA'nın önemli turnuvalarında da görev alan deneyimli hakemler arasında yer alıyor. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ve VAR ekibine ilişkin detayların ise daha sonra açıklanması bekleniyor.

Maç ne zaman oynanacak?

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda oynanacak Türkiye - Paraguay karşılaşması 20 Haziran 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. ABD'de oynanacak mücadele, iki ülke arasındaki saat farkı nedeniyle Türkiye'de TSİ 06.00'da başlayacak.

Kaynak: İHA