Türk Kızılay Şehzadeler Şubesi, Ramazan ayında yapılacak yardım faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Şube Başkanı Dilek Samanlı, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları, bu kapsamda iş dünyasından destek ziyaretlerine başladı.

Kızılay heyeti, Ramazan ayı yardımları öncesi Ürperler Gıda sahibi Mehmet Reşit Ürper’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şube Başkanı Dilek Samanlı, bu yıl da hayırseverlerin desteğiyle yüzlerce aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Samanlı, “Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın ayı. Biz de Kızılay olarak hayırseverlerimizin desteğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatacağız.” dedi.

İş dünyasından Kızılay’a destek

Ev sahipliği yapan Mehmet Reşit Ürper ise Kızılay’ın her zaman yanında olduklarını belirterek, “Kızılay’ın yürüttüğü çalışmaları takdir ediyoruz, elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay Şehzadeler Şube Başkanı Dilek Samanlı ayrıca Manisa İnşaat Malzemesi Üreten ve Satanlar Derneği Başkanı Çetin Güngör’ü de ziyaret ederek, Ramazan dayanışması kapsamında iş birliği çağrısında bulundu.

Muhabir: Özkan ÇELİK