TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor, Tire 1922spor maçında uğradığı haksızlığın peşini bırakmayacak. Hakem tarafından verilen yanlış penaltı kararı sonrası Turgutluspor yönetimi harekete geçti. Yönetim maçın gözlemcisine maçın görüntülerini verirken kulüp aynı görüntüler Federasyona ve MHK’ye gönderecek.

Uzun zamandan beri hakemlerin kararlarından canlarının yandığını dile getiren kulüp başkanı Hakan Sezer;” Amatör ligden en üst lige kadar hakemler kötü performans gösteriyorlar. Artık maçların kaderiyle oynanıyor, bu hatalar kabul edilebilirliğin dışına çıktı” dedi.

Tire karşısında kötü oynadıklarını ancak maçın sonucunun hakem tarafından tayin edildiğini vurgulayan Hakan Sezer;” Konuyla ilgili olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki maçın sonucunu hakem tayin etmiştir. Penaltı pozisyonu akla mantığa sığmayan bir durum, görüntüler oldukça net. 2.ve 3.lig Kulüpler Birliği Başkanı ile görüştüm. Maçın görüntülerini onlara da yollayacağım, onlarda hakem yönetimlerinden rahatsız. Bu işin peşini bırakmayacağız, TFF, MHK ve bu konuyla ilgili tüm kurullara başvurumuzu yapacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim