Bugün Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediyespor Voleybol takımı ile Bilecik Belediyespor Voleybol takımının karşılaşacağı maç öncesi taraftar grubundan skandal bir paylaşım geldi.

Taraftarlar, yaptıkları paylaşımda "Bozüyük'e göç ediyoruz. Atatürk parkında toplanıyoruz 13.00’de araçlarla Yunan ilçesine hareket edecektir" ifadelerine yer verdi. Bu provokatif paylaşım, sporseverlerden büyük tepki aldı.

BİLECİK VALİSİ'NDEN SERT TEPKİ

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Böyle bir paylaşım kabul edilemez. Paylaşım yapan hesap inceleniyor. Huzur şehri olan Bilecik'te huzura kastedenlere taviz verilmeyecek ve gereği yapılacaktır. Şehrimizin başarılı iki takımını kardeşlik duyguları içinde izleyeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz art niyetli olan kişilere en net cevabınız olacak" dedi.

123829839-sefikaygol (1)

TARAFTAR GRUBUNDAN 'ÖZÜR' PAYLAŞIMI

Gelen tepkiler üzerine Belekoma Tayfa grubu, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, "Grubumuz, Bilecikspor'u desteklemek ve yalnız bırakmamak amacıyla kuruldu. Yaşanan yanlış anlamadan dolayı herkesten özür dileriz" ifadelerine yer verildi.

Helal olsun! Arda atmaya devam ediyor... Ancelotti bile şaşırdı! Helal olsun! Arda atmaya devam ediyor... Ancelotti bile şaşırdı!

Kaynak: İHA