Survivor 2021'de dörtlü final koltuğuna oturan Aleyna Kalaycıoğlu, müzik kariyerine Survivor'ın ardından da devam ediyor. Son bölümde diğer yarışmacılarla birlikte dans performansı sergileyen Aleyna, kendi şarkısı eşliğinde gösterdiği dansla büyük beğeni topladı.

Survivor Aleyna Dansı Gündem Oldu

Acun Ilıcalı, dans yarışmasını kazanan takımın ödül olarak Rio Karnavalı'na götürüleceğini açıklarken, Aleyna Kalaycıoğlu'nun performansı izleyicileri ve jürileri etkiledi. Jüriler tarafından Shakira ve Beyonce'ye benzetilen genç şarkıcı, sosyal medyada da gündem oldu. Aleyna Kalaycıoğlu'nun dans yeteneği ve sahne performansı, Survivor hayranları tarafından takdirle karşılandı.

Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir?

Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da doğmuştur. Ailesinin ayrılması sonrasında İstanbul'a taşınmış ve dil eğitimi alarak ABD'de Uçak Mühendisliği bölümünü kazanmıştır. Uzun yıllardır voleybol ile ilgilenen Kalaycıoğlu, beach voleybolde de yer almış ve 1.70 boyundadır. Survivor 2021'de dikkat çeken performansı ile adını duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, 2024 Survivor All Star yarışmasında da mücadele etmektedir. Sporcu kimliğinin yanı sıra müzikle de ilgilenen Kalaycıoğlu, Oğuzhan Koç'un yazdığı ve Berkay'ın yapımcılığını üstlendiği 'Bedelini Ödedim' adlı şarkısıyla müzik kariyerine adım atmıştır.

Kaynak: Haber merkezi