Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, 24 Aralık Pazar günü saat 14.00'te Turgutlu Belediyesi Kültür Sanat Takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefleyerek yoğun antrenman programıyla hazırlıklarını tamamladı.

Üst üste aldığı seri galibiyetlerle grupta liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, 24 Aralık Pazar günü saat 14.00'te Turgutlu Belediyesi Kültür Sanat Takımı ile mücadele edecek. Büyükşehir’in Sultanları, ligin 15. haftasındaki deplasman karşılaşması öncesi son hazırlıklarını gerçekleştirirken, oyuncuların motivasyon ve hırs dolu olduğu gözlendi. Antrenmanı, Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş de takip etti.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi teklif! Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi teklif!

"Maça Odaklanmış Durumdayız"

Başantrenör Caner Doğançay, “Çarşamba günü Aliağa Kuzey Spor Kulübü ile oynadığımız maçı 3-0'lık net skorla kazandık. Pazar günü de Turgutlu Belediyesi Kültür Sanat ile deplasmanda mücadele edeceğiz. İki maçın hazırlıkları için iyi bir antrenman haftası geçirdik. Takımdaki motivasyon üst düzeyde. Kaliteli kadromuzla fiziksel ve mental olarak önümüzdeki maça odaklanmış durumdayız. İyi bir oyun sergileyerek galibiyet serimize yenisini ekleyeceğiz” dedi.

Kaynak: Mahmut ASLAN