Dindar Şirketler Yönetim Kurulu Odası’nda yapılan indirim protokol imza törenine Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu, , Genel Sekreter Cemil Uğur ve Denetleme Kurulu Üyesi Muharrem Kazer katıldı.

Dindar Şirketler Grubu adına protokol imza törenine Dindar Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Üzeyir Dindar, Yönetim Kurulu üyesi Furkan Dindar, Deva Tıp Merkezi Müdürü Muammer Babuş katıldı.

 “ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yapılan protokolün her iki tarafa da hayırlara vesile olmasını dileyen Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu, “Daha önce de antrenörlerimiz için Manisa’nın önemli bir hastanesi olan Grandmedical Hospital ‘den sağlık hizmeti alabilmeleri için protokol imzalamıştık. Şimdi de Manisa’nın köklü sağlık merkezlerinden olan Deva Tıp Merkezi ile sözleşme yapıyoruz. Deva Tıp Merkezi’nden Manisa Tüfad üyesi 465 arkadaşımız ve aileleri tedavilerde % 20 indirim alacak. Her iki sözleşmenin yapılmasını sağlayan Dindar Şirketler Grubu Başkanı Üzeyir Dindar Hocamıza derneğimiz ve üyelerimiz adına  çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun. “dedi.

“HER DAİM HİZMET PEŞİNDEYİZ”

Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Üzeyir Dindar, “Amacımız Manisamızın her kesimine en iyi sağlık hizmetini verebilmek. İnşallah Deva Tıp Merkezimizde de antrenörlerimize ve ailelerine en iyi sağlık hizmetini vereceğiz. İmzalamış olduğumuz protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Protokol imza töreni Tüfad Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu’nun Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar’a çiçek takdim etmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim